Over mij

Als meisje van 6 à 7 jaar wist ik het zeker; later als ik groot ben word ik kunstenaar! Volgens mijn omgeving was dit een onmogelijke droom en zij raadden me dan ook af om die droom na te jagen. Hoewel in tweestrijd, begon ik uiteindelijk toch te schilderen. Niet alleen om mijn eigen droom waar te maken, maar ook om via mijn schilderijen, anderen uit te nodigen hun dromen waar te maken.

Hier kwam het project ‘Een glimp van je ziel’ uit voort, waarbij het gelijknamige schilderij sinds 2007 door Nederland reist en deelnemers vraagt om stil te staan bij wat hen bezielt.

In 2010 leek mijn droom alsnog in duigen te vallen. Ik kreeg met een aantal tegenslagen te maken, waaronder een burn out boven op een depressie. Een zegen, kan ik nu achteraf zeggen. 

Ik had mijn droom namelijk altijd verstandelijk en vanuit wilskracht nagestreefd, wat ontzettend veel energie kostte, terwijl ik de soepele, vloeiende manier over het hoofd zag; volg je innerlijk wijsheid, het verlangen van je ziel die je navigeert via je gevoel en intuïtie. Een (ziels)verlangen staat namelijk nooit op zichzelf. Het universum wil met jou co-creëren en je eigen-wijsheid laat je weten hoe.

Liefs,
Bianca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten