2.8.16

Heel jezelf. (Vergeet je DNA)

“Dus jij denkt dat ik beter kan worden? En dat jij ook kunt genezen?” vraagt ze, terwijl ze onzeker naar me kijkt. Ik knik. Ik weet dat de kans klein is, omdat er een grote mind shift voor nodig is, maar ik geloof dat het haalbaar is.

Een lichaam helen werkt als gentrification; een natuurlijke verandering in een omgeving zoals die in de afgelopen eeuw bijvoorbeeld plaatsvond in Soho New York.
Kunstenaars en andere kleine ondernemers vestigen zich in een vervallen wijk. Hun activiteiten maken de buurt aantrekkelijker voor ontwikkelaars en andere investeerders. Langzaam vestigen zich andersdenkenden in de buurt, terwijl de oude bewoners verdwijnen (zij trekken weg, sterven of nemen de nieuwe denkwijze over), waardoor er een andere mindset in de wijk ontstaat en de omgeving op bloeit.

Zo gaat het ook met ons lichaam. Het vernieuwt zichzelf constant. Oude cellen sterven af en geven hun informatie door aan nieuwe cellen. Deze informatie wordt onder andere bepaald door genetische overdracht, ervaringen en omstandigheden. Dat wil dus zeggen dat die informatie nooit vaststaat, maar constant verandert.

Nude 6 - Shinichi Maruyama
Stel dat een instantie besluit een crimineel te plaatsen in een toch al slechte wijk, dan is dat gelijk aan een slechte ervaring hebben, of je in een ziekmakende omgeving bevinden, terwijl het lichaam toch al ziekmakende info aan zijn nieuwe cellen doorgeeft. De wijk/het lichaam verslechtert er alleen maar op. 
Terwijl, als we een trauma uit het verleden helen, of we verplaatsen ons naar een gezondere omgeving, dan voegen we juist helende informatie aan onze cellen toe. Zo kan het lichaam, met het afsterven van de oude cellen én het verspreiden van de nieuwe informatie via de jonge cellen, zichzelf helen. 

Ondanks dit gegeven voelen veel mensen zich nog altijd het slachtoffer van hun genen, omdat ze denken dat hun DNA en daarmee hun erfelijke eigenschappen vast staan. Maar net zo goed als dat DNA informatie via bepaalde eiwitten naar buiten brengt, zo blijken de eiwitten het DNA te informeren en te beïnvloeden.

Wat je eet en drinkt, hoeveel je beweegt, in wat voor omgeving je je bevindt en wat je denkt heeft grote invloed op je lichaam. Hoe groot die invloed is zien we bij geadopteerde kinderen die vaak dezelfde ziektes krijgen als hun adoptieouders. Enkel en alleen omdat zij er dezelfde denk,- en leefgewoontes op na houden.


Dat een lichamelijk kenmerk of ziekte niet iets vaststaand is, bewijzen DIS patiënten (meervoudig persoonlijkheids syndroom). Metingen zoals lichaamstemperatuur en bloeddruk kunnen in korte tijd verschillende uitslagen geven, afhankelijk van de persoonlijkheid die op dat moment de regie over het lichaam heeft.

Dit komt doordat alles uit energetische frequenties bestaat (E=MC2 of wel energie = massa), en zodra je een frequentie aanpast, verandert de materie. Zo kan een bepaalde frequentie ziekte manifesteren of juist oplossen. Om je frequentie zo aan te passen dat je lichaam zich begint te helen is het belangrijk je weerstand los te laten (stop met vluchten en/of vechten) en richt je aandacht zoveel mogelijk op dat wat goed voelt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten